събота, 23 май 2020 г.

Чийзкейк"San Sebastian"


Особеното при този чийзкейк е,че е без основа.

Продукти

2 яйца
1 ч.ч.захар
200 гр.крем сирене
200 мл.течна сметана
1 с.л.брашно
1 ванилия
кората на 1/2 лимон

Смесват се крема сиренето и захарта,разбърква се,докато се стопи захарта.
Прибавят се яйцата,сметаната,брашното,ванилията и насърганата лимонова кора.
Всички продукти се разбиват до хомогенна смес.
Сместа се изсипва в 18 см.откопчаваща форма,застелена с хартия за печене.
Пече се в загрята 160*фурна за около 40-50 мин.до златисто-кафяв цвят
Охлажда се първо на стайна температура,после в хладилник.
Изважда се от формата,хартията се отлепя и се украсява с къпини,малини,боровинки.



Да ви е сладко!

Няма коментари:

Публикуване на коментар