вторник, 19 юни 2012 г.

Черешов пай


 Продукти:
 4 яйца
 1 ч.ч.захар
 1 ч.ч.масло
 1 и1/2 ч.ч.брашно
 1 ч.л.бакпулвер
 2 -3 ч.ч.череши,изчистени от костилките,оваляни в брашно.


 Разбиват се яйцата със захарта,маслото,брашното и бакпулвера.
 Изсипва се 1/2 от сместа в тавичка,застлана с хартия.
 Отгоре се нареждат обезкостените и оваляни в брашно череши.
 Изсипва се и останалата 1/2 от сместа върху черешите и се пече до готовност-150* за 40-50 минути.Поръсва се с пудра захар.

 Да ви е сладко!


5 коментара:

  1. Сладкишите с масло са много вкусни, а плодовете пък му предават много свеж вкус! Много красив разрез! Чудесен сладкиш!

    ОтговорИзтриване
  2. Ех, че пухкав се е получил! Чудесен е!

    ОтговорИзтриване
  3. Вкусен и красив сладкиш!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Черешов пай просто супер. Очень вкусен и прост в приготовлении.Спасибо за рецепт. Ольга.

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасен пай! Много лесен и бърз изглежда! Поздрави!

    ОтговорИзтриване