Продукти:
4 яйца
1 ч.ч.захар
1 ч.ч.масло
1 и1/2 ч.ч.брашно
1 ч.л.бакпулвер
2 -3 ч.ч.череши,изчистени от костилките,оваляни в брашно.
Разбиват се яйцата със захарта,маслото,брашното и бакпулвера.
Изсипва се 1/2 от сместа в тавичка,застлана с хартия.
Отгоре се нареждат обезкостените и оваляни в брашно череши.
Изсипва се и останалата 1/2 от сместа върху черешите и се пече до готовност-150* за 40-50 минути.Поръсва се с пудра захар.
Да ви е сладко!
Сладкишите с масло са много вкусни, а плодовете пък му предават много свеж вкус! Много красив разрез! Чудесен сладкиш!
ОтговорИзтриванеЕх, че пухкав се е получил! Чудесен е!
ОтговорИзтриванеВкусен и красив сладкиш!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Черешов пай просто супер. Очень вкусен и прост в приготовлении.Спасибо за рецепт. Ольга.
ОтговорИзтриванеПрекрасен пай! Много лесен и бърз изглежда! Поздрави!
ОтговорИзтриване