вторник, 12 ноември 2013 г.

Паламуд консерва


Рибата се изчиства,нарязва се на шайби и се изкисва хубаво,като няколко пъти водата се сменя.Всяко парче се овалва в едра сол и престоява 2 часа.Измива се,подсушава се и се реди в буркани-ред риба,кисели краставички,царевица,грах,доматено пюре/домати/ и пак ред риба и останалите продукти,дафинов лист,черен пипер на зърна,бахар.Залива се с 5 с.л.вряло олио.
Вари се 4 часа.


Консервата става и със скумрия.

6 коментара:

  1. Много добре изглежда рибката!Във вкуса й не се и съмнявам!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Така ги обичам рибите:), чудесна рецепта, Ели!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна консерва! Представям си колко е вкусна само! Страхотна рецепта! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Искам 5 буркана с доставка за Варна тел. ми е 0887 662 818

    ОтговорИзтриване