1 бр.пилешки гърди
1/2 манго
резен кокосов орех
щипка джинджифил
2 с.л.соев сос
3 с.л.зехтин
1 ч.сварен ориз
1ч.л.масло
сол
Предварително сварения ориз се затопля и се овкусява с масло и сол.
Пилешкото филе се нарязва на едри кубчета и се овкусява със соевия сос и джинджифила.Мангото се нарязва на едри кубчета.Кокоса се нарязва на ситни кубчета.Пилешкото месо се запържва в загрятия зехтин с кокоса около 3-4 мин.Слага се и мангото да се позапържи 1-2 мин.Става много бързо,сервира се топло,гарнирано с овкусения ориз върху който се настъргва манго.Поръсва с прясно настърган кокос.
Чудесна рецепта ,Ели ! Харесвам кокос ,приготвен по всякакъв начин !
ОтговорИзтриванеЧестита ти награда и да ти е сладко :) !
Хубав ден ! Прегръдки !
Много стилно поднесено,Ели!
ОтговорИзтриванеНе съм пробвала такова съчетание ,но никога не е късно човек да опита.
Приятна вечер!
Много елегантно и свежо!Поздравления!
ОтговорИзтриване