неделя, 12 февруари 2012 г.
Гриловани зеленчуци
Тези зеленчуци се приготвят бързо и лесно,а същевременно са много вкусни .Хубави са както топли,така и студени.Съответно могат да се приготвят предварително или в последния момент.Стават както за предястие,така и за гарнитура.Тиквичките се измиват и подсушават,морковите се обелват.Нарязват се на тънки ленти по дължина.Смесваме няколко лъжици зехтин със сол /на вкус/ и заливаме зеленчуците,после ги обръщаме,за да се омазнят от двете страни.Печем на скара или оребрен тиган.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Здравословно предложение,много красиво си ги декорирала!
ОтговорИзтриванеХубава седмица!
Ели, с тази красива чинийка със зеленчуци определено ми припомни от кога не съм хапвала тиквички на скара :) Поздрави и хубава вечер!
ОтговорИзтриване