Ще споделя идеята,която взех от тук и е показано стъпка по стъпка.
Хлебчето вече е доста популярно в най-различни варианти,рецепта точна няма,а и не е нужна,всичко е въпрос на вкус и налични продукти.Моето е само с кашкавал.
Нужно ви е едно малко хлебче,масло,чесън,подправки,кашкавал и алуминиево фолио.
Хлебчето се нарязва на филии,без да се прерязва до долу.
След това по същия начин се срязва и по дължина,така,че да се получат квадратчета.
Кашкавала се нарязва на на малки парченца,спрямо разрезите и се слага във всеки процеп.
Маслото се смесва с чесъна,солта и подправките и се намазва в процепите и отгоре.
Хлебчето се поставя в алуминиево фолио/намачква се отстрани,да стане като борд,да не изтича маслото,а да попие в долната кора/ и в тавичка и се запича за 15-20 мин до зачервяване.Става бързо и е много вкусно.
Няма коментари:
Публикуване на коментар